مطالب مرتبط:
تناقض های گرگ پارسی | از «مشکل از خودته نه کشورت» هادی چوپان تا گلایه از داوران خارجی
تفال به حافظ: گویند رمز عشق مگویید و مشنوید / مشکل حکایتیست که تقریر می کنند
واکنش روی کین به صحبت های رشفورد: خودت بخشی از مشکل منچستریونایتد بودی
باوفا: از سیاست های علیرضا دبیر عدول کنیم به مشکل می خوریم
تفال به حافظ: گویند رمز عشق مگویید و مشنوید / مشکل حکایتیست که تقریر می کنند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 23 مهر 1404 ساعت 16:552025-10-15سياسي

حل مشکل همپوشانی کد پستی و کد ملی 


رییس سازمان امور اداری و استخدامی کشور گفت: در حال حاضر سه تا چهار سامانه در همین حوزه فعال است و هدف ما این است که با استفاده از ظرفیت و اشتراک این سامانه ها، - رییس سازمان امور اداری و استخدامی کشور گفت: در حال حاضر سه تا چهار سامانه در همین حوزه فعال است و هدف ما این است که با استفاده از ظرفیت و اشتراک این سامانه ها، بتوانیم مسئله هم پوشانی میان کد پستی و کد ملی را حل کنیم.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما ، علاءالدین رفیع زاده رییس سازمان امور اداری و استخدامی کشور در حاشیه نشست هیئت دولت در جمع خبرنگاران با تأکید بر اینکه هیچ سامانه جدیدی با راهبری این سازمان راه اندازی نشده است، گفت: متأسفانه مشاهده شده که بر روی برخی سامانه ها، آرم سازمان ما درج شده؛ در حالی که چنین موضوعی صحت ندارد و ما به شدت با ایجاد سامانه جدید مخالفیم.

وی افزود: در حال حاضر سه تا چهار سامانه در همین حوزه فعال است و هدف ما این است که با استفاده از ظرفیت و اشتراک این سامانه ها، بتوانیم مسئله هم پوشانی میان کد پستی و کد ملی را حل کنیم.


برچسب ها: سامانه - رییس سازمان - سازمان - امور اداری - استخدامی - اداری - استفاده
آخرین اخبار سرویس:

حل مشکل همپوشانی کد پستی و کد ملی 

حل مشکل همپوشانی کد پستی و کد ملی